UNIC відкриває збір заявок від кандидатів до складу Виконавчого комітету

30 квітня, 2024
Новина

У Виконавчому комітеті UNIC для зовнішніх експертів наявна одна вакантна позиція, на яку делегувати своїх представників можуть міжнародні організації, проекти міжнародної технічної допомоги, які працюють в Україні, та інші авторитетні неурядові організації.

Серед основних вимог до кандидатів до Виконавчого комітету, окрім досвіду, є бездоганна ділова репутація, високі професійні та моральні якості та суспільний авторитет. Також, безумовно важливим є повна підтримка та розуміння принципів доброчесності й ділової етики, обізнаність з активностями UNIC у попередні роки діяльності, наявність бачення власної залученості до роботи та перспектив розвитку Мережі.

У випадку зацікавленості, будь ласка, надішліть до Секретаріату Мережі заявку від організації на участь із такими додатками:

  1. Резюме кандидата, що включатиме інформацію про наочний значний досвід діяльності кандидата у сфері запобігання та/або протидії корупції й/ чи ділової доброчесності;
  2. Мотиваційний лист з інформацією про основні потенційні плани для реалізації кандидата у діяльності UNIC на найближче майбутнє та опис власного бачення розвитку спільноти.

Секретаріат прийматиме заявки на електронну адресу info@unic.org.ua до кінця робочого дня 10 травня 2024 року, тема листа – Зовнішній кандидат у члени ВК. За результатами збору заявок Секретаріат організує перевірку інформації про кожного кандидата за відкритими інформаційними джерелами за останні 2 (два) роки.

Нового члена Виконавчого комітету буде обрано шляхом голосування на Щорічних Загальних Зборах Учасників Мережі у травні цього року. Термін повноважень члена комітету - три роки з дати обрання.